Αναζητηση
0
Καλαθι Αγορων

Πολιτικες Απορρητου

Προσωπικά Στοιχεία

Για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Προκειμένου να προβείτε σε παραγγελία, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προς πώληση προϊόντα, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως και ο κωδικός της. Με την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι όλες οι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κοινοποιήσεις προς εσάς δύνανται να γίνονται και στην δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του καταστήματος και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.nextsteam.com προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nextsteam.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.nextsteam.com τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Cookies & IP Addresses

Όπως τα περισσότερα διαδικτυακά sites έτσι και εμείς μπορεί να αποθηκεύσουμε πληροφορίες που αφορούν τον χρήστη σε cookies (μικρά αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών του χρήστη ). Η αποθήκευση των cookies είναι η συνήθης πρακτική που ακολουθούν πολλές ιστοσελίδες ώστε να να σας προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις,αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι.

Αν θα θέλατε να διαγράψετε τα cookies που είναι ήδη στον υπολογιστή σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες του λογισμικό διαχείρισης αρχείων σας, για να εντοπίσετε το αρχείο ή τον κατάλογο που τα cookies αποθηκεύονται. Στις ρυθμίσεις του περιηγητή  σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε την αποθήκευση νέων cookies  ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie  πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή ή τον έλεγχο των cookies είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.aboutcookies.org.

Σας ενημερώνουμε ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, αποθηκεύουμε τη διεύθυνση IP σας, ένα μοναδικό αναγνωριστικό για τον υπολογιστή σας ή άλλη συσκευή πρόσβασης.

Εφαρμογή Android

Από την στιγμή που κατεβάζετε την εφαρμογή android συγκεντρώνουμε προσωπικά δεδομένα σε μια ασφαλή τοποθεσία τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για προωθητικούς σκοπούς (π.χ για προώθηση προιόντων ή διαγωνισμών). Τα προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνουμε δεν είναι τραπεζικοί λογαριασμοί ή πιστωτικές κάρτες, όπως επίσης δεν δημοσιοποιούνται ή εκτίθενται. 

Ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο σε αυτή την πολιτική, μπορούμε να συνεργαστούμε με τους εταίρους που χρησιμοποιούν SDK για κινητά, συμπεριλαμβανομένης το SDK της OneSignal για Μηνύματα, για τη συλλογή παθητικών πληροφοριών (συλλογικά, «Πληροφορίες SDK»), το οποίο σε γενικές γραμμές μας βοηθά να παραδώσουμε σε εσάς εξατομικευμένες ειδοποιήσεις. Αυτά τα δεδομένα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας σε ένα μοναδικό τρόπο από άλλες συσκευές ή προγράμματα περιήγησης για τους σκοπούς της προσαρμογής διαφημίσεων ή περιεχόμενο. Ανάλογα με τις άδειες που χορηγούνται σε αυτή την εφαρμογή, οι πληροφορίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία (PII) συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης e-mail σας. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν ακριβή θέση (δεδομένα δηλαδή GPS) ή πληροφορίες WiFi, εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, και το κινητό αναγνωριστικό σας (π.χ., Android Advertising ID).

Έλεγχος Καταναλωτή & Αφαίρεση επιλογών

a. Αφαίρεση OneSignal Push Ειδοποιήσεων

Μπορείτε, να εξαιρέσετε την λήψη των Push Notifications με το να πάτε στη συσκευή σας "Ρυθμίσεις" και κάντε κλικ στην επιλογή "Ειδοποιήσεις", και στη συνέχεια ρυθμίστε αν θέλετε να εξαιρέσετε μία η περισσότερες εφαρμογές. (Διαφορετικές διαμορφώσεις στην συσκευή σας ή ενημερώσεις, μπορεί να έχουν επηρεάσει ή αλλάξει το πώς λειτουργούν αυτές οι ρυθμίσεις.)

b. Αφαίρεση “Cross-App” διαφήμιση σε κινητές συσκευές

Μπορείτε να εξαιρέσετε το αναγνωριστικό του κινητού σας, το οποίο χρησιμοποιείτε για να καθοριστεί η βάσει των ενδιαφερόντων σας που χρησιμοποιούνται στις διαφημίσεις (το οποίο ονομάζεται επίσης "cross-app") για να καθοριστεί η διαφημιστική σας συμπεριφορά. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε με το να πάτε στις "Ρυθμίσεις" είτε για Apple είτε για Android κινητά τηλέφωνα. Η διαδικασία είναι ως εξής: Με το άνοιγμα των Ρυθμίσεων Google στη συσκευή σας, επιλέγετε τις διαφημίσεις, και στη συνέχεια, πατάτε την επιλογή να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις 'βάσει ενδιαφέροντος'. (Διαφορετικές διαμορφώσεις στην συσκευή σας ή ενημερώσεις, μπορεί να έχουν επηρεάσει ή αλλάξει το πώς λειτουργούν αυτές οι ρυθμίσεις.)